Montepeloso A Quo
Lagring och malolaktisk jäsning sker under sju månader i franska ekfat av varierande storlek varav 15% är nya fat.
Välkommen!
Vår webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till dig som är över 25 år. Genom att bekräfta din ålder godkänner du samtidigt att webbplatsen använder cookies.
Våra kakor
Vår webbplats sparar inga data i cookies för besökare som är personliga, utan är enbart knutna till den använda webbläsaren. De kakor vi sätter är för att kunna se besöksstatistik och för att avgöra om du valt att besöka oss som privat- eller restaurangkund. En utförlig beskrivning av våra kakor finns inne på webbplatsen.
Vår integritetspolicy
Vi respekterar din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas. Vi sparar uppgifter om dig som är restaurangkund, uppgifter du lämnar oss för att vi skall kunna genomföra vår fakturering och våra kontakter med dig. Vi sparar inga personliga uppgifter om dig eller ditt företag/organisation på vår webbserver.
Tekniska uppgifter
De företag som tillhandahåller de tekniska lösningar vi använder för fakturering och kundkontakter har upprättat personuppgiftbiträdesavtal med oss. När det gäller besöksstatistiken (ickepersonlig) på mostuecask.se använder vi enbart Google Analytics, dessa data sparas nu “för evigt”.
Hur länge sparar vi dina personuppgifter?
Personliga uppgifter sparas så länge vi har en kontakt med dig och ditt företag. När det gäller uppgifter för fakturering och bokföring, sparas dessa minst så länge som lagen kräver.
Rätt att begära information
Skulle du vilja veta vilka uppgifter som finns sparade hos oss och våra samarbetspartners eller önskar få dessa uppgifter borttagna, kontakta oss.
Vi arbetar med företag som tillhandahåller de tekniska lösningar vi använder för fakturering och kundkontakter. Dessa företag har upprättat personuppgiftbiträdesavtal med oss.
Mörka bär, örter, kryddiga fattoner och mineral dominerar detta fylliga vin. Välstrukturerat och smakrikt.
Lagring och malolaktisk jäsning sker under sju månader i franska ekfat av varierande storlek varav 15% är nya fat.